Navigation

Velkommen til din tandlæge i København

TandCity - vi er her for dig !

Team

TandCity er en tandlægepraksis med kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig de tandlægeydelser, du har brug for, for at opnå og bevare en god tandsundhed.

TandCity er en tandlægepraksis på Østerbro med kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig de tandlægeydelser, du har brug for, for at opnå og bevare en god tandsundhed. Vi tilbyder alle former for behandlinger på vores klinik. Med vores meget fleksible åbningstider, har vi også mulighed for at imødekomme stort set alle former for akutte tandlægebehandlinger. Vi har nemlig også åbent, når du har fri – også i weekenden, hvor de fleste andre holder lukket.

En tandpine kan lige så vel opstå i weekenden som i hverdagene, og det mener vi ikke skal være dit problem, og du bør ikke gå en hel weekend inden du kan komme til tandlæge. Derfor har vi åbent i weekenden, og det koster naturligvis ikke ekstra at gå til tandlæge hos os, bare fordi det er lørdag, søndag eller en helligdag.

For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogen endda med en decideret tandlægeskræk. Hos Tandcity gør vi alt for at dit næste besøg ved tandlægen bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt, så dit næste besøg ikke er et du frygter.

Vores tandlægeklinik på Østerbro i hjertet af København er indrettet i et varmt og indbydende miljø, hvilket sikrer at rammerne for dit besøg er så gode som muligt, da rammerne i høj grad er med til at skabe en positiv helhedsoplevelse.

Alexander Johansson
Klinikejer

Uddannet fra Karolinska Institut Universitet i Sverige. Udfører alle former for behandlinger og er desuden certificeret Inman Aligner behandler.

Lotte Gram Hallander
Tandlæge

Uddannet fra Tandlægeskolen i København. Udfører alle former for behandlinger inklusiv implantatbehandling. Er certificeret Invisalign og LiteWire behandler.

Philipp Kollmann
​Tandlæge

Uddannet fra tandlægeskolen i Hamburg Tyskland.

Udfører alle former for behandlinger og er desuden certificeret LiteWire behandler.

Tandlæge Insam Nouman
Tandlæge

Uddannet fra Tandlægeskolen i Umeå Sverige, laver alle former for behandlinger

og er desuden certificeret Inman Aligner behandler.

Maria Mattsson
Tandklinikassistent

Assisterer til alle typer behandlinger, sidder i receptionen og er helt uundværlig da hun også ordner bogføring og regnskab.

Michella
Tandklinikassistent

Tandklinikassistent

Mille
Tandklinikassistent

Tandklinikassistent elev

Sara
Tandklinikassistent

Tandklinikassistent elev